UFO: Επιβεβαιώνεται ότι συνδέονται με τα πυρηνικά όπλα της Αμερικής!

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Σε ένα μάλλον ανατριχιαστικό συμπέρασμα κατέληξε νέα μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, συνδέοντας τα πυρηνικά όπλα της χώρας με τα UFO.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα ενδέχεται να προσπαθούν να αποτρέψουν την ανθρωπότητα από το να αυτοκαταστραφεί, με τις προσπάθειες αυτές να ξεκινούν ήδη από τα μέσα του 20ου αιώνα.

Τελικά, οι ερευνητές - έχοντας αναλύσει πάνω από 500 από τις πιο αξιόπιστες περιπτώσεις - κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα UFO διαθέτουν βαθιά κατανόηση της ατομικής επιστήμης και των όπλων, με τις εμφανίσεις τους να εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, μετατοπιζόμενες από τοποθεσίες όπου κατασκευάζονταν βόμβες σε σιλό πυραύλων και αεροπορικές βάσεις των ΗΠΑ.

Η ομάδα, με επικεφαλής τον συνταξιούχο επιλοχία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Larry Hancock και τον αναλυτή δεδομένων Ian Porritt, που συνδέεται με το πρόγραμμα Galileo Project του Χάρβαρντ για το κυνήγι UFO, εξέτασε σχολαστικά τις επίσημες στρατιωτικές και αστυνομικές αναφορές για τις θεάσεις UFO από το 1945 έως το 1975. 

Μάλιστα, το ανατριχιαστικό μα εξειδικευμένο συμπέρασμα της ομάδας επιβεβαιώνει ότι τα δεδομένα από αυτή την περίοδο των τριών δεκαετιών υποστηρίζουν την άποψη ότι οι εξωγήινοι ή κάποια άλλη μορφή πληροφοριών παρακολουθούσαν συστηματικά την άνοδο της Αμερικής ως πυρηνική δύναμη. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.