UEFA: Που θα γίνουν οι τελικοί Champions League, Europa League και Conference League το 2026

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Η UEFA έλαβε τις αποφάσεις της σχετικά με τις έδρες που θα φιλοξενήσουν τους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς σε Champions League, Europa League και Conference League το 2026.

Όπως έκανε γνωστό η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο τελικός του Champions League του 2026 θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, και συγκεκριμένα στην Puskas Arena.

Κατά τη σημερινή (22/5) συνεδρίασή της αποφάσισε επίσης πως ο τελικός του Europa League του 2026 θα γίνει στην Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο αντίστοιχος του Conference League του 2026 στη Γερμανία και τη Λειψία.

Όσον αφορά στο 2027 η UEFA αποφάσισε ότι ο τελικός του Europa League του 2027 να διεξαχθεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη και ο τελικός του Conference League του 2027 στην Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται πως όπως είναι ήδη γνωστό ο τελικός του Champions League του 2025 θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο της Γερμανίας, ο αντίστοιχος του Europa League 2025 στο Μπιλμπάο της Ισπανίας και του Conference League 2025 στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.