UEFA: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής ποδοσφαίρου Ζβόνιμιρ Μπόμπαν - Αιχμές κατά του Τσέφεριν

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2024

Ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του επικεφαλής ποδοσφαίρου της UEFA και άφησε αιχμές κατά το πρόσωπο του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Όλο ένα και περισσότερες γίνονται οι φωνές στην UEFA για τις πολιτικές που ακολουθεί ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, ώστε να μείνει περισσότερα χρόνια στα ηνία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μέσω αλλαγής του καταστατικού.

Η πιο πρόσφατη κίνηση είναι η παραίτηση του επικεφαλής ποδοσφαίρου της UEFA, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, μετά από τρία χρόνια σε αυτή τη θέση.

Σήμερα το πρωί (25/1) ο θρύλος του κροατικού ποδοσφαίρου, μέσω ανακοίνωσης έκανε την πρώτη δημόσια εκδήλωση δυσαρέσκειας για την πολιτική εξουσία που ασκεί ο Τσέφεριν, ο οποίος επανεξελέγη ως πρόεδρος της UEFA τον Απρίλιο του 2023, χωρίς να έχει κάποιον αντίπαλο στην κάλπη.

«Παρά την έκφραση της βαθύτατης ανησυχίας μου και την απόλυτη αποδοκιμασία μου, ο πρόεδρος της UEFA δεν θεωρεί ότι υπάρχουν νομικά ζητήματα σε σχέση με τις προτεινόμενες αλλαγές, πόσο μάλλον ηθικά και σκοπεύει να προχωρήσει ανεξάρτητα από την πραγματοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπόμπαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.