Τζούισον Μπενέτ: Πού παίζει ο Κοσταρικανός πρώην χαφ του Άρη

Μάνος Χατζάκης04 Σεπτεμβρίου 2024

Ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στον Άρη, αγωνίστηκε περίπου 90 λεπτά σε δύο σερί αγώνες και εκ τότε εξαφανίστηκε, περνώντας στην ιστορία των πιο αδιάφορων μεταγραφών... ever. Ο Τζούισον Μπένετ πήρε την ευκαιρία του στα «κιτρινόμαυρα» ως δανεικός από τη Σάντερλαντ, την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων και έφυγε χωρίς πολλά-πολλά. Πού βρίσκεται όμως σήμερα ο Κοσταρικανός χαφ;

 Ο Μπενέτ έπαιξε στην Ελλάδα κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννενα και Ατρόμητο, δεν έκανε... τίποτα και σταδιακά τέθηκε εκτός ομάδας και όχι άδικα, καθώς δεν έπεισε κανένα ότι μπορεί να βοηθήσει. Τελικά, ο 20χρονος πλάγιος χαφ επέστρεψε στη Σάντερλαντ, η οποία αγωνίζεται στην Championship, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος δεν τον διατήρησε στην ανδρική ομάδα. 

Αντιθέτως, τον υποβίβασε στην U-21 και στο πρωτάθλημα της Premier League 2. Εκεί φαίνεται πως βρίσκει χρόνο συμμετοχής, καθώς -μέχρι τώρα- δύο συμμετοχές και μάλιστα 90λεπτες. Αρχικά, αγωνίστηκε με αντίπαλο τη Newcastle U-21 στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 (παιχνίδι που έγινε στις 19 Αυγούστου), ενώ στις 26 έπαιξε με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο U-21. Η ομάδα του Μπενέτ κέρδισε με 3-2 και ο πρώην παίκτης του Άρη σκόραρε δύο τέρματα, στο 53' και στο 77'.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.