Τζοβάρας: «Με γαλούχησε ποδοσφαιρικά ο Πάμπλο Γκαρσία» - Τι είπε για... Ντέλια και Τσιγγάρα

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τζοβάρας, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου να μιλάει αναφορικά με την χρονιά που περιμένει, το μέλλον του στο Περιστέρι και την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα ενώ ειδική μνεία έκανε και στις περιπτώσεις των Γιάννη Κωνσταντέλια και Χάρη Τσιγγάρα.

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο: «Βρίσκομαι σε διακοπές αυτή την περίοδο και γεμίζουμε τις μπαταρίες για μία νέα και απαιτητική σεζόν. Θέλω να εξελιχθώ και άλλο στοχεύοντας στη συνεχόμενη βελτίωση μου, με την επόμενη χρονιά να είναι αρκετά σημαντική για εμένα».

Για τον Κωνσταντέλια: «Είναι ένας μικρός μάγος ο Ντέλιας, είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο ο ΠΑΟΚ πίστεψε και δούλεψε με το ταβάνι του να είναι αρκετά υψηλό και τον ίδιο να μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα στο μέλλον. Είναι μία βαριά βιομηχανία ταλέντων ο ΠΑΟΚ από το 2016 που άρχισε να γίνεται ακόμα πιο σοβαρή η εξέλιξη των παικτών που έχουν χαράξει ακόμα μεγαλύτερη πορεία στα γήπεδα κάτι που δείχνει ότι τα φυτώρια του ΠΑΟΚ είναι σε υψηλό επίπεδο».

Ενώ για το ενδεχόμενο παραμονής του στο Περιστέρι και τον ρόλο του Πάμπλο Γκαρσία σε αυτό: «Η αλήθεια είναι ότι με τον κύριο Πάμπλο Γκαρσία έχουμε πολύ καλές σχέσεις και γαλούχησε τον ποδοσφαιρικό μου χαρακτήρα και ότι κάνω τώρα το οφείλω σε μεγάλο μέρος σε αυτόν και στον Μίρο Σνάουτσνερ. Αμφότεροι με εξέλιξαν ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να δουλεύω υπό τις οδηγίες του και φέτος αν πάνε όλα καλά με τις διαπραγματεύσεις, που πιστεύω ότι θα πάνε».

Για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Χάρη Τσιγγάρα: «Μου έχει βγάλει ένα σωρό μπαλιές στον χώρο, τι να πω για τον Χάρη; Έχει αποδείξει την ποιότητα του και την αξία του, τον ξέρει ο Πάμπλο και μία ενδεχόμενη μεταγραφή του θα ήταν πολύ σημαντική για τον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.