Τζώρτζογλου: «Υπάρχει συγκάλυψη στα χειραγωγημένα παιχνίδια, αν θέλουν ας με μηνύσουν»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας για την εμπλοκή της Ιεράπετρας στη λίστα με τις ομάδες που έχουν ανάμειξη σε χειραγωγημένους αγώνες, σημειώνοντας και τις ευθύνες που έχει η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας «Η κυβέρνηση δεν τιμωρεί αλλά επιχορηγεί τις ομάδες με χρήματα από το στοίχημα».

Αρχικά ανέφερε: «Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, είναι ντροπή, όχι μόνο για την Ιεράπετρα, για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την Κρήτη, δηλαδή να είναι η ομάδα πρωταθλήτρια εξαμήνου στα χειραγωγημένα παιχνίδια και τη διαφθορά. Το θέμα είναι το τι κάνουν οι ελληνικές αρχές, μία τρύπα στο νερό κάνουμε, όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί δεν θέλουμε, φαίνεται πως κανείς δεν θέλει».

Ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι μία κυβέρνηση αν θέλει να καθαρίσει ή να βελτιώσει το ποδόσφαιρο, μπορεί να το κάνει σε ένα βράδυ, αλλά τους λόγους για τους οποίους δεν το κάνει μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους, εγώ πιστεύω ότι δεν θέλει να σπάσει αυγά. Αρμόδιοι φορείς έρχονται με καταστατικό και τρόπους για να παταχθεί η διαφθορά και ενώ προβλέπει ότι αν μία ομάδα εμπλέκεται σε χειραγωγημένους αγώνες και αποδειχθεί, θα υποβιβαστεί και στην ΕΠΟ αντί να κάνουν πιο αυστηρή τη νομοθεσία, την αλλάζουν σε αφαίρεση τριών βαθμών. Εγώ πιστεύω ότι είναι συγκάλυψη, με φόντο τις επικείμενες εξελίξεις με τα χειραγωγημένα παιχνίδια και αν θέλουν ας μου κάνουν μήνυση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.