Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός μία από τις πιθανές αιτίες θανάτου του

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ο πνιγμός φαντάζει ως μία από τις πιθανές αιτίες για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (9/10) από τον ιδιοκτήτη της βίλας, όπου διέμενε στη Γλυφάδα, μέσα στην πισίνα του σπιτιού του.


Σύμφωνα με newsit.gr, ο πνιγμός φαντάζει ως πιθανή αιτία για τον σοκαριστικό θάνατο του 31χρονου διεθνή αμυντικού, ενώ, όπως αναφέρει το σάιτ, δίπλα του βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκας, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να υπέστη ανακοπή, τη στιγμή που βρισκόταν στην πισίνα του σπιτιού του.

Βέβαια, πρέπει να γίνει πρώτα ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατο του Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του.


Υπενθυμίζεται πως τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, η οποία διαμένει στην Αγγλία, μαζί με το παιδί τους, ωστόσο δεν μπορούσε να τον εντοπίσει, γι' αυτό και ενημέρωσε  έναν κοινό φίλο, τον ιδιοκτήτη της βίλας, για να πάει στο σπίτι στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός.

πηγή φωτογραφιών: newsit, lawandorder

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.