Τζορτζ Μπάλντοκ: Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε επίσπευση του πορίσματος από τις τοξικολογικές

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Πέντε μέρες έχουν περάσει απο τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, με την ασφάλεια να βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ασφάλεια έχει ζητήσει από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών επίσπευση του αποτελέσματος των τοξικολογικών αλλά και των ιστολογικών εξετάσεών του.

Αρχικά για την οικογένεια. Δεύτερον για να σταματήσει να υπάρχει οποίοδήποτε θολό σημείο ή σενάριο για το τι έχει συμβεί και τρίτον για να κλείσει ο φάκελος καθώς δεν έχουμε εγκληματική ενέργεια μπροστά μας. Άρα μέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες, το πιθανότερο, θα έχουμε την πρώτη εικόνα απο τις τοξικολογικές και λίγο αργότερα τα αποτέλεσμα των ιστολογικών.

Στα ζωτικά όργανα θα αναζητηθεί η αιτία θανάτου

Οι ιστολογικές κρίνονται και οι πιο σημαντικές και ειδικά η εξέταση στην καρδιά. Είναι ένα ζωτικό όργανο που συνήθως κρύβει τις περισσότερες απαντήσεις. Όπως τι συνεβη χρονολογικά εκείνο το βράδυ κι αν υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο. Τώρα αυτό που μπορούμε να πούμε από την έρευνα της ασφάλειας είναι ότι σύμφωνα με την εικόνα που έχουν, ο ποδοσφαιριστής ήταν από το μεσημέρι στην πισίνα, με πολύ χαλαρή διάθεση, δε φαινόταν αναστατωμένος ή κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.