Τζόναθαν Γκόμες: Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα μέσω Μονάχου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Τζόναθαν Γκόμες, ο οποίος θα αποκτηθεί από τους Θεσσαλονικείς με τη μορφή αγοράς, με τις τελικές λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψει να διευθετούνται κατά την άφιξη του, με τον ίδιο ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα να γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Ο ίδιος αναμένεται στην πόλη λίγο μετά τις 23:00 ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν ανακοινωθεί επίσημα από τον Δικέφαλο.

Τη σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε δανεικός στη Μιράντες, καταγράφοντας 38 συμμετοχές στη La Liga 2, με τον Δικέφαλο να θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του προσθέτοντας μία ακόμα λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας του, πίσω από τον Ράχμαν Μπάμπα αλλά και τον Ράφα Σοάρες, σε περίπτωση που ο δεύτερος δεν αποχωρήσει από το ρόστερ. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο ο ίδιος να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, καθώς διάγει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.