Τζον Στόουνς: «Να μετατρέψουμε τον πόνο σε κίνητρο»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από την Άστον Βίλα με 1-0 και «πρέπει να εκμεταλλευτεί τον πόνο που νιώθει και να τον... χρησιμοποιήσει για να επανέλθει στις νίκες», δήλωσε ο Τζον Στόουνς. 

Οι Χωριάτες κυριάρχησαν στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και εξασφάλισαν την πρώτη τους νίκη επί της Σίτι από το 2013 χάρη σε ένα σουτ του Λίον Μπέιλι στο 74ο λεπτό και βρίσκονται, πλέον, στην 3η θέση. 

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «Citizens» είναι στην 4η θέση με 30 βαθμούς μετά από 15 αγώνες κάτω και από την χθεσινή αντίπαλο,- έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ - και χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πέπ Γκουαρδιόλα είχε να μείνει χωρίς νίκη για τέσσερα παιχνίδια στην Premier League από τον Απρίλιο του 2017. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρόνου Άγγλου στην ιστοσελίδα της Σίτι:

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον πόνο που υπάρχει μέσα μας, στο στομάχι μας, στο μυαλό μας, όπου κι αν είναι, ως κίνητρο και καύσιμο για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Νομίζω ότι όλοι έχουν αυτή την επιθυμία. Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση τις προηγούμενες σεζόν. Δεν νομίζω ότι εμείς ή όλοι θα πρέπει να το κάνουμε μεγάλο θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι ως ομάδα, κάτι που θα κάνουμε αύριο μόλις αναλύσουμε την κατάσταση και ηρεμήσουμε συναισθηματικά»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.