Τζόλης: «Η χρονιά της Νόρις ήταν η δυσκολότερη της καριέρας μου»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Τη θητεία του στη Νόριτς χαρακτήρισε τη χειρότερη της μέχρι τώρα πορείας του ο Χρήστος Τζόλης μιλώντας σε βελγικό μέσο. 

Ο 22χρονος εξτρέμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βελγική ιστοσελίδα «Nieuwsblad» μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στην Αγγλία και εξέφρασε το παράπονο του για τις ευκαιρίες και τα λεπτά συμμετοχής που του δόθηκαν στα Καναρίνια.

«Η απόφαση δεν ήταν στα χέρια μου όταν ήρθε η πρόταση από τη Νόριτς, καθώς είχαν κάνει στον ΠΑΟΚ μεγαλύτερη προσφορά. Δεν είχα πρόβλημα γιατί η Premier League είναι μία από τις καλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως. 

Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στο ποσό της μεταγραφής μου εκείνη την εποχή. Ήθελα απλώς να παίζω, να παίρνω λεπτά συμμετοχής και να απολαμβάνω το παιχνίδι. Αυτό δεν συνέβη τελικά στη Νόριτς. Μετά από επτά παιχνίδια, ο Ντάνιελ Φάρκε, ο προπονητής που με στήριζε, απολύθηκε. Ο Ντιν Σμίθ όταν ήρθε είχε μια εντελώς διαφορετική δομή στο μυαλό του. Αυτή ήταν μια επιλογή που έπρεπε να τη σεβαστώ, αλλά ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου.

Την πρώτη φορά που δεν αγωνίστηκα με τη μεγάλη ομάδα, αλλά με τη δεύτερη απογοητεύτηκα πολύ. Αυτό ήταν το χαμηλότερο σημείο της καριέρας μου. Ο ατζέντης μου και η οικογένειά μου έπρεπε να με πείσουν να μην τα παρατήσω. Και η ζωή εκτός γηπέδου δεν ήταν εύκολη τότε.», είπε ο 22χρονος εξτρέμ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.