Τζόλης: «Από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου, δεν είχαμε πλάνο και φοβόμασταν χωρίς λόγο»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν κατάφερε να προβιβασθεί στη Bundesliga και ο Χρήστος Τζόλης δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από την Μπόχουμ στα πέναλτι. 

Ο Χρήστος Τζόλης δεν μάσησε τα λόγια του μετά την «αυτοχειρία» της  Φορτούνα Ντίσελντορφ που δεν κατάφερε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η Φορτούνα παρά τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς στο Μπόχουμ, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς, χάνοντας την άνοδο στα πέναλτι.

Ο Έλληνας πρώτος σκόρερ της 2. Bundesliga με 22 γκολ, σε δηλώσεις του δεν μάσησε τα λόγια του, στην προσπάθειά του να εξηγήσει τι πήγε στραβά για την ομάδα του. 

«Τα πάντα ήταν λάθος. Δεχθήκαμε τρία γκολ σε 90 λεπτά. Είχαμε άγχος και τους φοβόμασταν χωρίς λόγο. Παίξαμε σε ένα κατάμεστο στάδιο με καταπληκτική ατμόσφαιρα και δεν είχαμε πλάνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αγωνιστήκαμε δίχως πάθος και νοοτροπία νικητή. Στην παράταση και οι δύο ομάδες περίμεναν να φτάσουν μέχρι τα πέναλτι. Τα πέναλτι είναι 50-50, σαν τζόγος. Έτσι χάσαμε.

Είναι εκνευρισμένος, απογοητευμένος. Ήλπιζα σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Όλη η οικογένεια μου βρισκόταν εδώ και περιμέναμε την άνοδο. Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Ασφαλώς το πιο σημαντικό είναι η υγεία, όμως μιλώντας για ποδόσφαιρο είναι μια από τις χειρότερες μέρες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.