Τζόκας: «Συνεργασία καρδιάς με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Τζόκας, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της winmasters να μιλάει αναφορικά με τη συνεργασίας της εταιρείας με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, αλλά και τους τομείς που την έχουν κάνει να βρίσκεται σταθερά στον χώρο τα τελευταία 10 χρόνια.

Αρχικά ανέφερε για την winmasters: «Η εταιρεία μας έχει πολλές χαρές αυτή την εβδομάδα, έχουμε γενέθλια, κλείνουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας και θέλω να μεταφέρω το ''ευχαριστώ'' μου σε όλους τους παίκτες που μας εμπιστεύονται. Εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι ζητάει ο πελάτης. Προσπαθούμε να έχουμε κατά 90% καλύτερες αποδόσεις, προσφέρουμε πολλά παιχνίδια καζίνο , κάποια εκ των οποίων μοναδικά. Πίσω από κάθε αίτημα πελάτη έχουμε ανθρώπινη επαφή καθώς είναι κάτι που προτιμούμε από το AI».

Για την επιτυχία και τους τομείς που την οδηγούν: «Δεν υπάρχει μία συνταγή επιτυχίας. Κοιτάμε να είμαστε νοικοκύρηδες σαν επιχειρηματίες, έχουμε εντάξει τις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς τους πελάτες μας, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν, να είμαστε συνεπείς και αυτό είναι κάτι που μας αναγνωρίζει ο κόσμος που μας στηρίζει».

Ενώ για τις δράσεις που γίνονται: «Είναι μια συνεργασία καρδιάς, όλα ξεκίνησαν με τον ερασιτέχνη και έπειτα προέκυψε το αγαπημένο μου άθλημα, το μπάσκετ. Είμαστε πιο δεμένη ομάδα, έχουμε ξεκινήσει μία σειρά εκδηλώσεων, από τη Μηχανιώνα και αύριο θα είμαστε στις 12:00 στην πλατεία Αριστοτέλους και αυτές είναι δράσεις για όλους τους Θεσσαλονικείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.