Μεγάλη επιτυχία του event ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Winmasters

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που διοργανώνουν από κοινού, ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον μεγάλο της χορηγό, Winmasters , μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''BetShow'' , ο προπονητής του Δικεφάλου, Μάσιμο Κανσελιέρι και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θωμάς Τζόκας.

Αρχικά ο Ιταλός κόουτς, ανέφερε: «Γνωρίζω την πόλη από τον καιρό που βρίσκομαι, είναι μία πολύ ωραία πόλη, όπως είναι μία πολύ ωραία κίνηση το ότι γίνεται σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την Winmasters, σε μία ωραία ιδέα του κυρίου Τζόκα να κάνουμε αυτή την εκδήλωση μακριά από το παρκέ του γηπέδου σε μία προσπάθεια να χαλαρώσουμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας».


Ενώ για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο, τόνισε: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, με τα πάνω και τα κάτω της , αλλά αυτό δεν μας τρομάζει. Η ομάδα είχε πολλά παιχνίδια εκτός, δεν είχαμε αποκτήσει το δέσιμο με τον κόσμο μας λόγω του προγράμματος μας , κάτι που θα γίνει και δική μου υπόσχεση αλλά και των παικτών είναι ότι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Να είναι υπομονετικοί και να πάμε μαζί να παλέψουμε για τον Σύλλογο, θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι τους και τους ζητάω να δώσουμε μαζί τη μάχη μας μέχρι το τέλος».


Με τη σειρά του πήρε τον λόγο ο κύριος Τζόκας, υπογραμμίζοντας, «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην καρδιά της πόλης, γνωρίζουμε την ομάδα, τον κόσμο στα 10 χρόνια της εταιρείας μας όπου μας στηρίζει ο κόσμος, αλλά η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ στην πόλη, το μπάσκετ που αποτελεί το άθλημα που ανέκαθεν μας φέρνει τίτλους».

Ο Θωμάς Τζόκας διευθύνων σύμβουλος της Winmasters και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, με τον Κώστα Πετρωτό

Ενώ σημείωσε για τα επόμενα βήματα της εταιρείας με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω ένα όμορφο θέαμα, μία ομάδα που θα είναι θεαματική και μαζί με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνουμε... ''πιλότους'' ώστε να φέρουμε τον  κόσμο κοντά στο μπάσκετ, φέρνοντας έναν ευρωπαϊκό χαρακτήρα στην πόλη, με την ομάδα να είναι αρωγός σε αυτές τις κινήσεις. Αυτές οι κινήσεις είναι για όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.