Τζίμα για Σακελλαρίδη: «Μας χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις...»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2024

Για τα όσα τη χωρίζουν από τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Ράνια Τζίμα.

Η anchorwoman του MEGA μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της, αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε μελλοντικά να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο.

Παράλληλα, η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι δεν την αρέσει η τάση του να εμφανίζεται παντού με το σκυλί του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι διαφωνεί με την επιλογή των καναλιών να «κυνηγούν» έναν πολιτικό διαρκώς.

Αναφερόμενη δε στον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά υπογράμμισε:

 «Ο Γαβριήλ έχει κάνει πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά του για τα 10 χρόνια που είμαστε μαζί. Προσπαθώ να τον βοηθήσω να είναι εντάξει με την συνείδησή του, ό,τι και αν είναι αυτό. Μου βγαίνει φυσικά αυτό. Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά πολιτικά με τον σύζυγό μου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Διαφωνούμε πάρα πολύ, μας χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις. Ο σύζυγός μου θέλω να είναι καλά».

Όσο για το αν θα ασχολιόταν με την πολιτική είπε: 

«Αυτή την στιγμή η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι πουθενά στο οπτικό πεδίο μου. Ωστόσο δεν είμαι…μέντιουμ. Δεν μπορώ να δεσμευθώ για τίποτε που συμβαίνει στην ζωή μου, πού θα είμαι σε 5 χρόνια από τώρα. Δεν το ξέρω, και αυτό είναι η χαρά και η μαγεία της ζωής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.