Τζέρεμι Γκογιέ: Ποιος είναι ο 13χρονος Καναδός με ύψος 2.22

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Τζέρεμι Γκογιέ... Ποιος είναι ο 13χρονος Καναδός με ύψος 2.22; Όχι, δεν διαβάσατε κάτι λάθος. Σωστή είναι η ηλικία, όπως σωστό είναι και το... ανάστημα του νεαρού Καναδού.

Με βάση τα ρεπορτάζ, στο καμπ των Middle School Hoops (MSHTV), απέναντι σε παιδιά της ηλικίας του, ο Γκογιέ έμοιαζε μάλλον με... εξωσχολικός, κάνοντας πλάκα στους αντιπάλους του, όχι μόνο χάρη στο εξωπραγματικό του μέγεθος, αλλά χάρη και στην πολύ αξιόλογη τεχνική του. Κατάγεται από το Κεμπέκ...


Ήδη, αρκετά κολέγια από τις ΗΠΑ παρακολουθούν την εξέλιξή του, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν έναν παίκτη, που μπορεί να γίνει ο... επόμενος Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Κι όχι άδικα. Συν τοις άλλοις, η είδηση με τον 13χρονο Καναδό είναι μάλιστα γεγονός ότι κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Η διαφορά ύψους μεταξύ του Γκογιέ και των αντιπάλων του είναι τόσο ακραία, που άλλες ομάδες δεν προσπαθούν καν να κερδίσουν το τζάμπολ για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

«Το ύψος του είναι πρόσθετο πλεονέκτημα, δεν είναι αυτό που τον κάνει επιτυχημένο. Ο Γκογιέ είναι πολύ συντονισμένος για την ηλικία του και... συμπληρώνει την εσωτερική του επίθεση με ένα αυθάδες μεσαίο βήμα πίσω. Οι περισσότεροι νεαροί παίκτες, που είναι τόσο ψηλοί, όσο ο Γκογιέ αγωνίζονται να ελέγξουν το σώμα τους. Είναι τυπικά ακατέργαστοι όσον αφορά την τεχνική. Σπάνια διαθέτουν ικανό post game. Ο Γκογιέ είναι διαφορετικός. Υπάρχει πάντα χώρος για να αναπτυχθεί, κυριολεκτικά και μεταφορικά», γράφει το brobible για τον 13χρονο Καναδό.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.