Τζένιφερ Λόπεζ: Απαγόρευσε στο προσωπικό και τον οδηγό της να την κοιτάζουν!

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαγόρευσε στο προσωπικό της και τον οδηγό της να την κοιτάζουν! Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Daily Mail η 54χρονη καλλιτέχνιδα έχει επιβάλλει τον παράξενο κανόνα της «μη οπτικής επαφής», όταν συναναστρέφεται με μέλη του συνεργείου ή τους βοηθούς της.

Η 54χρονη ποπ σταρ αντιμετωπίζει μια σειρά από αναποδιές, όπως σημειώνει η «Daily Mail», εξαιτίας της πρόσφατα ακυρωθείσας περιοδείας της και τις φήμες ότι χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ:

«Ένας φίλος μας δούλευε ως φωτιστής στα παρασκήνια μιας συναυλίας της. Όλοι οι εργαζόμενοι είχαν αυστηρές οδηγίες: ‘’Μην την κοιτάξετε, μην της μιλήσετε’’», σημείωσε η «Daily Mail».

Η Αμερικανίδα podcaster με το καλλιτεχνικό όνομα «LABellatini», σχολίασε σε ένα βίντεο στο TikTok:

«Έχω έναν φίλο που δούλευε ως ηχολήπτης σε ένα project της JLo και τον έδιωξε. Σταμάτησε όλη την παραγωγή και τα πάντα, επειδή την κοίταξε στα μάτια. Έχω άλλες 15 τέτοιες ιστορίες».

Φέτος με τη μουσική ταινία-ντοκιμαντέρ «This Is Me... Now» στο οποίο επένδυσε 20 εκ. δολάρια, η Τζένιφερ Λόπεζ δέχθηκε κριτική και κατηγορίες για ναρκισσισμό, εγωμανία και έλλειψη αυτογνωσίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.