Τζάλλας: «Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023


Ο Ποντιακός Πολυδενδρίου επέστρεψε στην Α’ κατηγορία και στο ξεκίνημα της σεζόν μετράει τέσσερις βαθμούς σε τρία ματς, βρισκόμενος στην 9η θέση του 2ου ομίλου και στην 4η αγωνιστική φιλοξενεί τον Μακεδονικό Λητής. Ο προπονητής του Ποντιακού, Αλέξανδρος Τζάλλας για την πορεία του συλλόγου, τις διαφορές από Β’ σε Α’ κατηγορία και τη συνέχεια, είπε: «Ξεκινήσαμε κάπως στραβά με πολλούς τραυματισμούς αλλά και με μικρό ρόστερ χωρίς βάθος. Ηρθαν νέοι παίκτες στο φινάλε των μεταγραφών πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος για το απαιτούμενο δέσιμο και την προσαρμογή των παικτών. Πληρώσαμε έτσι τον αποκλεισμό στο κύπελλο αλλά και την ήττα της πρεμιέρας που πήγαμε να παίξουμε με 12-13 παίκτες και στα δύο ματς.

 Σιγά σιγά βρίσκουμε τον εαυτό μας, η ομάδα βρίσκει το ρυθμό της φτιάχνει χημεία, βρίσκει τις ανάσες της και θεωρώ ότι έχουμε να δώσουμε παρά πολλά στο φετινό Πρωτάθλημα. Δε θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Στόχος μας είναι να συστηθούμε στην κατηγορία. 

Λείψαμε αρκετά χρόνια αλλά ήρθαμε για να μείνουμε και να αποτελέσουμε ένα πολύ σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι μέσα στον Νοέμβριο καθώς ακόμα δεν έχουν γεμίσει με προπονήσεις όλοι οι παίκτες μας. Κάποιοι ήρθαν αργά, κάποιοι έλειπαν με τραυματισμό οπότε με την κατάλληλη δουλειά και όρεξη θα δείξουμε ότι διψάμε για μάχες και επιτυχίες».

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε Β’ και Α’ κατηγορία; «Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Α’ κατηγορία. Στη Β’ είχα μια χρονιά με την Ενωση και μια χρονιά πέρσι με τον Ποντιακό. Σίγουρα υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο κατηγορίες. Υπάρχει περισσότερη ποιότητα και ταχύτητα στην Α’ αλλά διαφορές και στη δύναμη. Επιπλέον, υπάρχουν και έδρες με αρκετό κόσμο και παραδοσιακές βαριές φανέλες που λέμε. Και στην προπόνηση το ίδιο.

 Ανεβαίνει η ποιότητα και ο ανταγωνισμός και έχεις να αντιμετωπίσεις πολύ καλύτερες ομάδες με αρκετά ατού, οπότε έχεις να δουλέψεις ακόμα πιο έντονα στο τακτικό κομμάτι ώστε να ανταπεξέλθεις στο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει. Υγεία να ευχηθώ και να συνεχίσουμε να βλέπουμε νέους προπονητές σε ομάδες κάτι που σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται σε καλό βαθμό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.