Τζάκρη για «ΑΥΓΗ»: «Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά;»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Σε δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, σημειώνοντας ότι το κλείσιμο του καθημερινού εντύπου της Αυγής θα εξοικονομήσει χρήματα λόγω...  εκτυπωτικών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Θεοδώρα Τζάκρη τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο τρόπο που χρηματοδοτείται, που δεν είναι άλλων από τις εισφορές των μελών και την κρατική χρηματοδότηση.

Ωστόσο, τα όποια έσοδα δεν επιτρέπουν την παραμονή του καθημερινού φύλλου του εντύπου, το οποίο, όπως είπε, κοστίζει χιλιάδες ευρώ.

«Εξ αιτίας αυτής της στενότητας λήφθηκαν οι δυσάρεστες αποφάσεις της αναστολής του ημερήσιου έντυπου φύλλου της Αυγής. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων αλώβητες. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να μείνει ανοιχτή και ισχυρή η Κυριακάτικη Αυγή και βεβαίως να ενισχυθεί η ηλεκτρονική έκδοση.

[...] Αυτό που γλυτώνουμε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της Αυγής», δήλωσε εμφατικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.