Τυφώνας στη Φλόριντα: Ο Μπομπ Μάνσφιλντ «εγκλωβίστηκε» και ζει την εμπειρία του «Μίλτον»

Βασίλης Βλαχόπουλος09 Οκτωβρίου 2024

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής, Μπομπ Μάνσφιλντ, είναι στο σπίτι του στη Φλόριντα, καθώς προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να εγκαταλείψει την περιοχή, επειδή ακυρώθηκαν αεροπορικές πτήσεις, ενώ λόγω της τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται, δεν μπορούσε να αποχωρήσει οδικώς.

Ο τυφώνας «Μίλτον» ήδη πλήττει περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και στη Φλόριντα έχει σημάνει συναγερμός από τις προηγούμενες ημέρες, όπου οι Αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών για την ανάγκη εγκατάλειψης των σπιτιών τους. Μάλιστα η γενική εισαγγελέας της Φλόριντα, Άσλεϊ Μούντι, στάθηκε στην ανάγκη εκκένωσης συγκεκριμένων περιοχών τονίζοντας ότι όσοι δεν το κάνουν θα βάλουν τους εαυτούς τους σε τεράστιο κίνδυνο. «Πιθανόν να πρέπει να γράψετε το όνομά σας με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο χέρι σας ώστε να ξέρουν ποιος είστε όταν θα σας βρουν μετά», είπε υπονοώντας τη διαδικασία της ταυτοποίησης!

Ο Μπομπ Μάνσφιλντ ζει στη Φλόριντα, είχε σκοπό να εγκαταλείψει το σπίτι του, αλλά οι ακυρώσεις αεροπορικών πτήσεων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να το κάνει οδικώς, διότι θα βάδιζε κατευθείαν στο μάτι του κυκλώνα, τον κράτησαν στην περιοχή, στην οποία βρίσκεται το σπίτι του. 

Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Pensacola, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 467 μίλια από την Τάμπα. Βάσει των όσων μεταδίδουν τα αμερικανικά media, αυτή τη στιγμή ο τυφώνας «Μίλτον» κατευθύνεται με ταχύτητα ανέμων 130χλμ από το Fort Myers στην Τάμπα... Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Φλόριντα... Μάλιστα, φαίνεται και από τον χάρτη!


Το metrosport.gr επικοινώνησε μαζί του,
ο οποίος σημείωσε ότι η κατασκευή του σπιτιού του είναι τόσο ισχυρή σε σημείο αντοχής ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς επίσης και ότι βάσει των όσων μεταδίδουν τα αμερικανικά media αυτό το ακραίο καιρικό φαινόμενο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

«Ακυρώθηκαν πτήσεις, ενώ αν έφευγα οδικώς θα πήγαινα κατευθείαν στο μάτι του τυφώνα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ανταμώσουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχω προγραμματίσει να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγω την Κυριακή από τη Φλόριντα», είπε και ευχαρίστησε όλους όσοι του έχουν στείλει μηνύματα συμπαράστασης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.