O Θεσσαλονικιός Τσουλκάνης στην Εμπολι: «Θέλω να παίξω στο Καμπιονάτο»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2023

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Τσουλκάνης ο οποίος πριν από 10 μέρες μεταγράφηκε στην ιταλική Έμπολι ομάδα του Καμπιονάτο και μια από τις καλύτερες ακαδημίες της γειτονικής χώρας. 

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έγινε από ομάδα που ανήκει στην ΕΠΣΜ. Εκμεταλλεύθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από το προπονητικό τιμ της ομάδας για να δει την οικογένεια του και να μαζέψει και τα τελευταία του πράγματα. Από κοντά μαζί του ο υπεύθυνος της σχολής του Παναθηναϊκού Φώτης Μούντας που ήταν και από τους ανθρώπους που βοήθησε ώστε η μεταγραφή να γίνει πραγματικότητα.

Η Metrosport κατάφερε και βρήκε τον ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή και τον ρωτήσαμε για αυτή του την μεταγραφή: «Είχαμε πάει ξανά τον Μάιο με τον κοουτς Φώτη Μούντα στην Ιταλία και έκανα 4 προπονήσεις με την ομάδα. Είδαμε το αθλητικό κέντρο και το τι υπάρχει εκεί. Και αυτό που είδαμε μας άρεσε.

Πως είναι οι πρώτες σου μέρες στην ομάδα αλλά και οι προπονήσεις; «Είναι σίγουρα καλύτερο το επίπεδο ποδοσφαιριστών αφού μιλάμε για επιλεγμένους ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη. Οι προπονήσεις είναι πολύ πιο δυνατές και έχει πολύ περισσότερο τρέξιμο. Έχουμε λιώσει κυριολεκτικά».

Ο επόμενοι στόχοι σου; «Σίγουρα να μονιμοποιηθώ στην ομάδα και να καταφέρω να παίξω στην Α’ ομάδα στο Καμπιονάτο . Και φυσικά μεγάλο όνειρο να παίξω με το εθνόσημο».

Ποιον θα ήθελες να ευχαριστήσεις; Σίγουρα την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριξαν σε όλα. Τέλος τον κ. Φώτη Μούντα γιατί πριν από μερικούς μήνες είχα απογοητευθεί αρκετά και ήμουν θα έλεγα στα "κάτω" μου .

Μου μίλησε, ανέλαβε το τμήμα που ήμουν σαν προπονητής και μου υποσχέθηκε ότι θα έχω την ευκαιρία μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Μου έδωσε το κίνητρο που μου έλειπε και τον ευχαριστώ πολύ και φυσικά συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.