Τσουκάνης: «Απαιτητική κατηγορία και πιο απαιτητική χρονιά»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2023


Ο Στέλιος Τσουκάνης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Μακεδονικό για έβδομη χρονιά. 

Η περσινή περίοδος ήταν καταπληκτική για τον ποδοσφαιριστή καθώς είχε 27 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, οχτώ γκολ και τέσσερις ασίστ και ακόμη καλύτερες επιδόσεις θα επιδιώξει φέτος. Την ιδιότητα του ηγέτη, την εμπειρία και φυσικά το μεγάλο του ταλέντο καλείται να εμφυσήσει και τη νέα σεζόν στις εμφανίσεις της ομάδας. 

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μακεδονικό στην εφημερίδα «Μετροσπορτ» τόνισε: «Ηταν κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. 

Βρέθηκε η χρυσή τομή και συνεχίζουμε σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία και σε μια πιο απαιτητική χρονιά φέτος. Οι στόχοι μας όπως πάντα θα είναι πρωταγωνιστικοί. Με αυτό το μοτίβο ξεκινάμε, ταπεινά. Προσωπικά θέλω να πετύχω κάτι πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρσι».

Πως βλέπεις τον φετινό όμιλο; «Θα είναι και πάλι μια δύσκολη χρονιά. Εχουμε μια εικόνα πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα αλλά πάντοτε καθυστερεί και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες στον όμιλο ενώ δεν ξέρουμε ποια θα είναι η 13η. Υπάρχουν και οι ομάδες που ανέβηκαν και είναι άγνωστο τι θα παρουσιάσουν. Ο υποβιβασμός περισσότερων ομάδων φέτος κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Σε αυτή τη διαδικασία θα μπουν και οι δεύτερες ομάδες οπότε αυτό θα επηρεάσει όλη την κατηγορία».

Για την περσινή περίοδο; «Ξεκινήσαμε με πολύ καλά αποτελέσματα. Στη συνέχεια είχαμε μια καμπή αλλά στο τέλος σώσαμε την κατηγορία καθώς είχαμε και καλό ρόστερ. Ηταν μια χρονιά σταθεροποίησης και αναγνώρισης πως είναι το επαγγελματικό επίπεδο, μιας κατηγορίας που έχει ιδιαιτερότητες. Φέτος με μεγαλύτερη εμπειρία θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε πολύ καλύτερα στα πόδια μας».

Συνεχίζει ο Σιμόνι

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άλμπερτ Σιμόνι. Υπογράφοντας στον σύλλογο το περυσινό καλοκαίρι, ο 26χρονος φορ έγινε η αιχμή του δόρατος στην επίθεση των «πρασίνων», πετυχαίνοντας 5 τέρματα και 1 ασίστ σε 26 αγώνες (25 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο) και 1.738′ συμμετοχής. Συνεπής εργάτης στις προπονήσεις και στους αγώνες, ο Σιμόνι κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Άλμπερτ υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.