Πανηγυρίζουν στην ΑΕ Ευόσμου για το νταμπλ και την άνοδο

Χρήστος Λιάπης05 Ιουνίου 2024

To 2024 μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χρονιά της ΑΕ Ευόσμου καθώς κατέκτησε το νταμπλ και ως πρώτη πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τα κατάφερε αν και έπαιζε μακριά από την έδρα της όπου και θα επιστρέψει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τις επιτυχίες της ομάδας του ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Τσουκαλίδης είπε: «Ηταν μια υπέροχη χρονιά. Εγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους. Πήραμε το 100% από όλους. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση και στα παιδιά. Κατακτήσαμε ότι στόχο θέσαμε από την αρχή της χρονιάς και το γιορτάζουμε ανάλογα. Η περσινή χρονιά ήταν οδηγός. Χτίσαμε πάνω σε εκείνη την ομάδα. Βάλαμε τις πινελιές μας και κάναμε πιο πλούσιο το παιχνίδι μας. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει και η ποιότητα των παιδιών που ήρθαν και η εμπειρία που είχαμε ως ομάδα. Αυταπάρνηση σε όλα τα βήματα της ομάδας, τεράστια αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητες των παικτών, επιμονή, επιμονή ήταν στοιχεία που είχαμε στο μέγιστο βαθμό. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Εγραψαν ιστορία».

Ποια είναι η συνέχεια; «Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας αλλά δεν έχουμε συζητήσει ακόμη».

Τι πρέπει να γίνει τη νέα χρονιά; «Πολλή δουλειά. Θα πρέπει να παίζουν και δύο μικροί καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Οι ομάδες θα πρέπει να ξαναπρογραμματίσουν και να διαμορφώσουν νέα ρόστερ γιατί αλλάζουν τα πάντα. Αποψη μου είναι να μείνει ο βασικός κορμός παικτών αλλά ακόμη είναι νωρίς για κάτι τέτοιο καθώς και εγώ ακόμη δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση».

Για το γηπεδικό; «Είμαστε η μοναδική ομάδα που κάναμε πρωταθλητισμό χωρίς να παίξουμε τα δύο τελευταία χρόνια, ούτε ένα παιχνίδι στην έδρα μας».

Που αφιερώνεις την άνοδο; «Ο καθένας από εμάς αφιερώνει την άνοδο στην οικογένεια του. Δεν είναι εύκολο να πάρεις τίτλους. Για εμάς αυτή η χαρά είναι σαν να πήραμε τσάμπιονς λιγκ. Από κει και πέρα την αφιερώνω στα καταπληκτικά παιδιά που συνεργάστηκα όλη τη χρονιά, στους συνεργάτες μου και στη διοίκηση και στον κόσμο που ήταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα».

Λαφτσίδης: «Χαρούμενοι για το νταμπλ και την άνοδο»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕ Ευόσμου Μανόλης Λαφτσίδης μίλησε για τις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσει η ομάδα του. Αναλυτικά: «Τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ. Εμείς από έξω όσο μπορούσαμε βοηθούσαμε δίνοντας βαρύτητα και στην ψυχολογία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρόεδρο που έχει βάλει αρκετά χρήματα. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το νταμπλ και την άνοδο. Αυτή τη στιγμή βαρύτητα δίνουμε στη διοργάνωση της φιέστας της ανόδου που θα γίνει την άλλη εβδομάδα και μετά θα υπάρξουν συζητήσεις για την επόμενη χρονιά.

Παίκτες και προπονητής πέρασαν ατελείωτες ώρες στα γήπεδα από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Αποτελεί τεράστιο άθλο ότι η ομάδα τα κατάφερε αν και έπαιζε μακριά από την έδρα της. Να ευχαριστήσουμε και τις ομάδες που μας παραχώρησαν τα γήπεδα τους: Πεντάλοφο, Μετέωρα, Εθνικό Μαλγάρων, Θερμαικό Θεσσαλονίκης που με τον τρόπο τους βοήθησαν και αυτοί στην επιτυχία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.