Τσουκαλίδης: «Να κάνουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα»

Χρήστος Λιάπης11 Αυγούστου 2024

Ευχαριστημένος έμεινε ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Τσουκαλίδης από την προσπάθεια των παικτών του στο πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου που έληξε με 6-0. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Λάμι και από ένα Καρατζάογλου και Ιγνατίου.

Επαιξαν για την ΑΕ Ευόσμου: Αργυρόπουλος, Τανγκου, Πάγιος, Βασιλόπουλος, Κυριακίδης, Καρατζαογλου, Περτσιουνης, Λάμι, Ξανθόπουλος Μ, Αντωνακόπουλος, Σπυριάδης, Τσιμπιρης, Αιβατιδης, Μπρέγκου, Γεωργιάδης, Τασσης, Κωτέλης, Νικολίτσας, Προσκυνητόπουλος, Ξανθόπουλος Χ, Γιαννουκιδης, Κοτζαμιχάλης, Στυλλα, Κορμαρής, Παπαδόπουλος, Τροπιος, Ιγνατίου.


Ο Γιώργος Τσουκαλίδης μετά τον αγώνα επισήμανε: «Είχαμε καλή εικόνα παρότι βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και κάνουμε διπλές προπονήσεις.

Είχαμε καλές συνεργασίες και έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση μας.

Τα νέα παιδιά έχουν ενταχθεί στην ομάδα και ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας.

Εχουμε το δικό μας πλάνο, το οποίο θα στηρίζουμε και θα βελτιώνουμε ώστε να έχουμε αρκετά καλή εικόνα».

Τι στόχο βάζετε; «Ακόμη είναι νωρίς να πούμε αν πάμε για άνοδο ή παραμονή. Θα το δείξει ο χρόνος. Θέλουμε να κάνουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα».

Για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα; «Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Είχαμε αρκετό κόσμο για την εποχή. Πιστεύω θα έρθει στο γήπεδο και θα μας στηρίξει».

Υπάρχουν φαβορί στη νέα Γ' Εθνική; «Πρέπει να περάσουν μερικές αγωνιστικές. Θα πρωταγωνιστήσουν αυτοί που έχουν υψηλούς στόχους, που είναι καιρό μαζί, που κυνηγάνε την άνοδο τα τελευταία χρόνια. Δεν θα είναι εύκολο για κανένα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.