Τσουκαλίδης: «Επίπονη διαδικασία αγώνων»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2024


Η ΑΕ Ευόσμου αναδείχθηκε ισόπαλη με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και σε συνδυασμό με τη νίκη της στον πρώτο ημιτελικό πέρασε στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΜ. 

Ο προπονητής της Γιώργος Τσουκαλίδης μίλησε για το παιχνίδι με το ΙΕΚ, τα πλέι οφ και τους μνηστήρες των δύο θέσεων που οδηγούν στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Αναλυτικά επισήμανε: «Το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα με το ΙΕΚ ήταν υψηλό για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Τριανδρίας και ο δεύτερος λόγω του γεγονότος ότι το ΙΕΚ είναι μια νεανική ομάδα με τρεξίματα, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Βγάλαμε χαρακτήρα. Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο ως ομάδα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κατέθεσαν ψυχή. Αν και δεχτήκαμε γκολ στο 86’ και στο 90’ μείναμε με δέκα παίκτες, βρήκαμε τους χώρους και πετύχαμε δύο τέρματα. Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά δεν μπορούμε να το χαρούμε πολύ, καθώς ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής. Οι Ακρίτες είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, εμπειρία και ταλέντο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το σύστημα των πλέι οφ είπε: «Αποτελεί τιμωρία για τους πρώτους καθώς μειώνεται η διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν στο μισό. Θα έπρεπε να βάλουν οι υπεύθυνοι στην εξίσωση και τους ποδοσφαιριστές, καθώς η διαδικασία αγώνων είναι επίπονη. Πιστεύω να είναι η τελευταία χρονιά που γίνεται αυτό το εγχείρημα. Οι μόνοι που δεν το απολαμβάνουν είναι αυτοί που ασχολούνται ενεργά με το αντικείμενο. Ξεζουμισμένες θα πάνε οι ομάδες στα μπαράζ». Αν η ΑΕ Ευόσμου πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια για τα μπαράζ θα παίξει με ομάδες άλλων Ενώσεων και για το θέμα ο Γιώργος Τσουκαλίδης είπε: «Δεν έχω παρακολουθήσει άλλες ομάδες καθώς τα παιχνίδια έρχονται τόσο γρήγορα που αυτό που κοιτάμε είναι να προετοιμάσουμε κατάλληλα την δική μας ομάδα». Για αυτές που είναι μπροστά στα πλέι οφ ο Γιώργος Τσουκαλίδης είπε:

«Εμείς έχουμε μια ομάδα δουλεμένη με καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας ψηλά. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και μπορούμε να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις. Θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι Ακρίτες έχουν ταλέντο και εμπειρία. Η Δόξα Ασσήρου είναι η πιο κυνική ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και στις στατικές φάσεις. 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει περίσσια αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, ο Παύλος Μελάς είναι μια ομάδα που τρέχει έχει το βάρος της φανέλας και απαιτείται σεβασμός απέναντι του. Οσον αφορά τον Αγροτικό Αστέρα έχει αποδυναμωθεί το τελευταίο διάστημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.