Τσότρας: «Έχουμε βρει τον εαυτό μας μετά την αλλαγή προπονητή»

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Νοεμβρίου 2023

Την ξέφρενη πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ συνεχίζει η ΑΕ Φιλύρου. Μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Δημήτρη Βασιλάκου στον πάγκο η ομάδα μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες που τη φέρνουν στην τρίτη θέση-και στο -1 από την κορυφή. 

Ο αρχηγός του Φιλύρου, Γιάννης Τσότρας, μιλώντας στο metrosport.gr, τόνισε χαρακτηριστικά:

''Ξεκινήσαμε με αρνητικά αποτελέσματα τη σεζόν, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βρει τον εαυτό μας κι αυτό αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αλλαγή προπονητή. Όλα τα παιδιά δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και κάθε Κυριακή ώστε να κερδίζει η ομάδα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος''.

Για το διπλό στη Λητή:

''Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψε το έργο και των δύο ομάδων καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο''. 

Για το παιχνίδι με την Ένωση Συκεών: 

''Είναι μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από νεαρά παιδιά. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως στα τελευταία παιχνίδια και να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο που θα μας διατηρήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Κανένα παιχνίδι στον όμιλο δεν είναι εύκολο. Κι αυτό που είπα στους συμπαίκτες μου μετά τη νίκη του Σαββάτου, είναι ότι το διπλό που κάναμε μέσα στη Λητή θα είναι ασήμαντο, αν δεν κερδίσουμε την Ένωση Συκεών''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.