Τσογκαρλίδης: «Αυτά σκέφτομαι για τον Δήμο»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2023

Για το πλάνο του ενόψει των εκλογών μίλησε ο υποψήφιος στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη Φιλύρου και Πανοράματος, Πάρης Τσογκαρλίδης,στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Όλοι θέλουμε να αποφύγουμε το κακό και γι' αυτό έχουμε μέτρα προστασίας. Ως υποψήφιος έχω σκοπό να υπάρχει αντιδημαρχεία πολιτικής προστασίας. Ο καιρός και η κλιματική αλλαγή έχει περάσει στη ζωή μας και για αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. 

Εϊναι ένας υπέροχος Δήμος με γεωγραφικό ανάγλυφο που μπορεί να έχει ανάπτυξει. Υπάρχει μια Πυλαία όπου στο μέλλον θα γίνουν πολλά. Είμαι υπέρμαχος και στη δημιουργία ενός παράκτιου εκτοπίσματος ώστε να περπατάμε όπως στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Εκείνο το εκτόπισμα θα μπορούσε να είναι χώρος αναψυχής. 

Επειδή έχω 12 χρόνια θητείας, ξέρω ότι υπάρχει έλλειμμα. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις γιατί υπαρχουν χώροι που μπορείς να κάνεις πολλά. Είμαστε κοινωνία που έχουμε πολλές ομάδες. Έχουμε δυο ήδη ομάδες στην περιοχή και μπορεί να γίνουν και περισσότερες. Κάθε Δήμος θέλει να έχει ομάδες και παράλληλα να έχει και τους κατάλληλες χώρους για να τις φιλοξενήσει. 

Επίσης, ο Δήμος δεν έχει βιώσιμη ικανότητα. Στο πλάνο μας είναι να δημιουργεί οδός που θα παρακάμπτει το δρόμο από την Κομνηνών και επίσης, υπάρχουν χώροι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να παρκάρεις. Ένα μεγάλο θέμα, ακόμη, είναι η αγορά. Δεν μπορεί η Θέρμη να έχει κάνει προάστιο την περιοχή. 

Θα διορθωθούν αυτά τα σφάλματα. Θα δοθούν λύσεις. Μια είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες επισκεψιμότητας της αγοράς. 

Τέλος, όσον αφορά το Παιδοογκολοικό στο Φίλυρο οι ανάδοχοι εργολάβοι θεωρούσαν ότι μπορούν να έχουν έναν μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Το «Νιάρχος» είπε ότι δε διαθέτει παραπάνω και μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο οικονομικό σταμάτησαν οι εργασίες. Πρέπει να επαναληφθεί ο διαγωνισμός. Θα πρέπει να ενδιαφερεί η Πολιτεία όμως».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.