Τσιτσιπάς: «Yποστηρίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό την Τζένοα»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Το «Λουίτζι Φεράρις» επισκέφθηκε την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Τζένοα με τη Ρόμα (1-1), για την 4η αγωνιστική της Serie A με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει μάλιστα την αποθέωση από τους «ροσομπλού», όταν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσε μερικά σουτ.

Επίσης, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε κάμερα τηλεοπτικού σταθμού της Ιταλίας, δήλωσε πως η ομάδα της Τζένοα, αποτελεί την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα από όταν ήταν μικρό παιδί.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υποστηρίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό την Τζένοα οπότε είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Έχουν από τους καλύτερους και πιο ενθουσιώδεις οπαδούς στην Ιταλία και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει με νόημα:

«Εάν σας έλεγα τι με έκανε να υποστηρίζω την Τζένοα, δεν θα με πιστεύατε. Ενώ ήμουν μικρός, έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με τον αδερφό μου, έπρεπε να επιλέξω μία ομάδα και είδα την Τζένοα, το έμβλημα του συλλόγου είναι εκπληκτικό.

Από τότε άρχισα να την στηρίζω. Εάν μου λέγατε τότε, ότι θα βρισκόμουν τώρα εδώ, στο γήπεδο της ομάδας που στηρίζω από μικρός, δεν θα σας πίστευα.


Είμαι τυχερός που έχω παίξει τόσο καλό τένις ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ. Έπαιζα ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου μέχρι τα 12 χρόνια μου. Μετά από αυτή την ηλικία ερωτεύτηκα το τένις αλλά αγαπούσα πάντα το ποδόσφαιρο και ίσως να ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, οπότε αυτό το περιβάλλον μού είναι πολύ οικείο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.