Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ 2-0 στο Los Cabos: Δέκατος τίτλος για τον Έλληνα τενίστα

Metrosport Team06 Αυγούστου 2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάςδεν άφησε πολλά περιθώρια στον Άλεξ Ντε Μινόρ, ήταν κυρίαρχος και πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-4), για να κατακτήσει τον τίτλο στο Los Cabos του Μεξικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δικαιολόγησε μέχρι τέλους τον τίτλο του φαβορί που κουβαλούσε στο Los Cabos, φτάνοντας ως το τέλος του δρόμου. Με μεγάλη εμφάνιση και λίγα λάθη, επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Άλεξ Ντε Μινόρ στον τελικό και πανηγύρισε την επιστροφή στους τίτλους, κατακτώντας παράλληλα το πρώτο τρόπαιο μέσα στο 2023. Όλα αυτά σε 1 ώρα και 26 λεπτά.

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους δύο αθλητές να κάνουν από ένα μπρέικ νωρίς και να δείχνουν πως θα παλέψουν πολύ για να πανηγυρίσουν. Στο 4-3 όμως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρώτου σετ, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε αμέσως μετά, κρατώντας το σερβίς του.

Στο δεύτερο σετ η κατάσταση ήταν ακόμη πιο περίπλοκη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε εξαιρετικά, βρέθηκε στο 3-1, αλλά η απάντηση του Άλεξ Ντε Μινόρ ήταν άμεση. Τρία σερί νικηφόρα γκέιμ έφεραν το προσπέρασμα (4-3), που του έδινε πλέον -και- την ψυχολογική ώθηση για την τελική ευθεία του σετ. Ξανά όμως, ο Τσιτσιπάς έδειξε αντανακλαστικά, απαντώντας με ένα δικό του σερί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.