Τσιτσιπάς: «Ανήκω στη κορυφή και θα κάνω τα πάντα για να φτάσω εκεί»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Βούκιτς με 2-0 σετ μίλησε στη συνέντευξη τύπου.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής όχι απλά θέλει να επιστρέψει στο TOP10 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά στις κορυφαίες θέσεις του ταμπλό. Ο 25χρόνος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα ήταν εκτός Τop10 και θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λος Κάμπος για να επιστρέψει εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά: 

«Έχω μεγάλο κίνητρο να επιστρέψω στο Top 10 και να δείξω τις ικανότητές μου. Αυτές οι στιγμές σε αφυπνίζουν, σου δείχνουν ότι δεν έχεις καταφέρει όσα στο παρελθόν. Είμαι σε μια φάση της καριέρας μου που έχω μεγαλύτερο κίνητρο να δείξω εσωτερική δύναμη και θέληση να επιστρέψω στην κορυφή, εκεί που έχω υπάρξει και πάντα ένιωθα ότι ανήκω. Είναι μεγάλος ο δρόμος, αλλά είμαι διατεθειμένος να δουλέψω και να κάνω θυσίες για να φτάσω εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ρωτήθηκε και για την αλλαγή στο σερβίς του, την οποία προσπαθεί να συνηθίσει λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση.

«Αυτά τα πράγματα απαιτούν χρόνο, δεν μπορείς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή, αν κάνεις μεγάλες αλλαγές πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο. Νιώθω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το έδειξα σήμερα που βρήκα μερικές καλές γωνίες και χτύπησα μερικά καλά σερβίς και πιστεύω πως με τη σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου θα δω τον εαυτό μου στον σωστό δρόμο» σχολίασε.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.