Τσιντώτας για Λιβάγια: «Προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί, ποιοτική κίνηση αν τον πάρει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτησ επιθετικού κι ένα από τα ονόματα που εξετάζεται είναι του Μάρκο Λιβάγια. Με αφορμή το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον έμπειρο στράικερ της Χάιντουκ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος είχε τον 30χρονο φορ συμπαίκτη στην ΑΕΚ. 

Αρχικά ανέφερε: «Σαν ομάδα δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Είχα μια γεμάτη χρονιά με καλές και κακές στιγμές. Ήμουν έναν χρόνο στον Ατρόμητο και περιμένω να δω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Για τον Λιβάγια και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν ξέρω κάποιο νέο για τον ίδιο, διαβάζω από τα σάιτ για το ενδιαφέρον ομάδων προς το πρόσωπό του. 

Στην Ελλάδα αναγεννήθηκε και έδειξε την ποιότητά του. Διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι, μπορεί να τρυπήσει άμυνες, τα τελειώματά του είναι τρομερά και γενικά είναι ένας έξυπνος παίκτης. Την χρονιά στην ΑΕΚ ήταν μαζί με τον Αραούχο στην επίθεση και συνεχώς άλλαζαν μεταξύ τους θέση. 

Όμως και οι δύο δημιουργούσαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στους αντίπαλους αμυντικούς. Ένα μεγάλο ατού του είναι μπορεί να κρατήσει με μεγάλη ευκολία την μπάλα και να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ο επαναπατρισμός του έκανε καλό και σε μεγάλο βαθμό τον ανανέωσε και τον απελευθέρωσε ποδοσφαιρικά. Έχει προσωπικότητα και μπορεί να ηγηθεί στα αποδυτήρια. Σίγουρα, αν τον πάρει ο ΠΑΟΚ θα είναι μία ποιοτική κίνηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.