Τσιώλης: «Παράγοντας που χρειάζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ευγενίου - Τι θα κρίνει το μέλλον μου στον Ηρακλή»

Metrosport Team08 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης, με τον έμπειρο προπονητή του Ηρακλή να μιλάει για την παραμονή του στον Σύλλογο, το βιβλίο το οποίο έγραψε αλλά και το ντέρμπι του Άρη με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αρχικά ανέφερε για το βιβλίο του: «Μέσα από ότι δεν πήγε καλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους παίκτες, είναι όσα θα ακολουθήσουν τη Δευτέρα μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Όλα αυτά ξεκίνησαν με την πρωτοβουλία του γιου μου, ο οποίος διάβασε πράγματα που είχα κρατήσει εγώ από πραγματικές καταστάσεις».

Για τον Ηρακλή, σημείωσε: «Αρχικά να ηρεμήσουν τα διοικητικά του Ηρακλή , προσωπικά μου φάνηκε ξαφνική η εμφάνιση του κυρίου Κούγια και θα έλεγα πως ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει για το καλό του Ηρακλή, εγώ νιώθω ευλογημένος που είμαι στον Ηρακλή. Το αν θα μείνω ή όχι στον Ηρακλή εξαρτάται άμεσα από τη διοικητική κατάσταση στον Ηρακλή και θα έλεγα πως ο Ευγενίου είναι από τους ανθρώπους που πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Για το Άρης - ΑΕΚ: «Θα βρεθώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκτιμώ τον Άρη με τον κόουτς να κάνει πολύ καλή δουλειά , τοποθετώντας τους παίκτες με ορθολογικό τρόπο και παίζει ένα γρήγορο παιχνίδι. Για τη μάχη του τίτλου θα έλεγα πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς με δύο νίκες δεν περιμένει τα παιχνίδια της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.