Τσιώλης: «Να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τον Ηρακλή»

Metrosport Team26 Απριλίου 2023


Ο Σάκης Τσιώλης παρακολούθησε τη Δευτέρα το παιχνίδι του Μακεδονικού με τον Πανσερραϊκό. Για το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Βέροια που προηγήθηκε αλλά και αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΛ ο προπονητής του Ηρακλή είπε: «Το παιχνίδι με τη Βέροια ήταν πάρα πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ανάλογα με την κρισιμότητα που είχε, ήταν αρκετά γρήγορο και καλό, είχε εντάσεις αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

 Στο πρώτο ημίχρονο μετά το 1-0 δημιουργήσαμε πολύ καλές προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα ώστε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Μετά την ισοφάριση η Βέροια είχε ευκαιρίες, πίεσε αλλά ήρθε το δεύτερο γκολ από εμάς, από αυτά που δύσκολα γίνονται και μας δόθηκε η ευκαιρία να το διαχειριστούμε καλύτερα». 

Πλέον έρχεται το παιχνίδι με την ΑΕΛ και ο προπονητής του Ηρακλή είπε: «Είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη. Αυτό που κοιτάμε για τα επόμενα παιχνίδια είναι το καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε τις νίκες και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τον Ηρακλή». Στη διάθεση του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα είναι και ο Γιουμπιτάνα.

Ο Μάριος Κωστούλας που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ θα απουσιάσει απο τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ ο Κώστας Πανάγου που και αυτός συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.