Τσιώλης: «Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, οριακό το ντέρμπι για τον Άρη»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2024

Για την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, αλλά και για τα δύο τελευταία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πολύπειρος τεχνικός, Σάκης Τσιώλης. 

''Βασική προϋπόθεση σε μια ομάδα είναι οι παίκτες που έρχονται είναι να κάνουν την ομάδα πιο ποιοτική και πιο γρήγορη. Ο Τάισον και ο Ντεσπόντοφ έκαναν τον ΠΑΟΚ πιο γρήγορο και πιο ποιοτικό. Αυτό είναι μια συνολική δουλειά όλης της ομάδας. Η ομάδα που έχει την μπάλα στα πόδια της έχει πάντα το πλεονέκτημα. Υπάρχει ένα μαγικό ραβδί στον ΠΑΟΚ και δεν θυμίζει σε καμία σχέση με την ομάδα που είδα στην OPAP ARENA απέναντι στην ΑΕΚ. Από το διπλό στο Καραϊσκάκης και μετά ο ΠΑΟΚ είναι μεταμορφωμένος, μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Βλέπουμε δύσκολα να χάνει και δύσκολα θα δούμε να γίνουν θεαματικές αλλαγές κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βλέπουμε έχει αποκτήσει ταχύτητα και κίνηση στην επίθεση που αυτό δυσκολεύει τον κάθε αντίπαλο να τον μαρκάρει κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχε αυτό ο ΠΑΟΚ. Πάντα ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής χωράει σε μία ομάδα αλλά όπως βλέπω τον ΠΑΟΚ όποιος και να έρθει δεν θα πειραχθεί ο τρόπος που παίζει. Μέρα με τη μέρα ο ΠΑΟΚ βελτιώνει την εικόνα του και μακάρι να έχει και συνέχεια''.

Για την αυτοκτονία του Άρη στην Τρίπολη:

''Ο Άρης με τη Λαμία είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε στο τέλος του αγώνα. Όσον αφορά την χθεσινή αναμέτρηση στην Τρίπολη, είδαμε μια άλλη ομάδα μετά το 25ο λεπτό. Δεν έκανε το 0-3 στις φάσεις που είχε, δεν έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα που έπρεπε και επέτρεψε στον Αστέρα να βρει ένα γκολ πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη να πετύχει άλλα δύο και να πάρει μία μεγάλη νίκη. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει. Ο Άρης χάθηκε στο γήπεδο και είναι ένα θέμα που προβληματίζει. Ο Άρης δεν έχει πυξίδα κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο''.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης:

''Έζησα ένα τέτοιο μεγάλο ματς όταν ήμουν στον πάγκο του Άρη. Η ομάδα του Μάντζιου πρέπει από σήμερα να είναι συγκεντρωμένη και αποφασισμένη για το συγκεκριμένο ματς γιατί σε περίπτωση που στραβώσει θα έχει θέματα γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος μετά τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Θα έλεγα είναι ένα οριακό ματς για τον Άρη που θα κρίνει την πορεία του στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μία προσωπικότητα που την βλέπω ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και βγάζει εμπιστοσύνη. Πάνω κάτω ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί, περιμένω να δω αν θα υπάρχει αντίδραση από τους παίκτες του Άρη''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.