Τσιώλης: «Κόσμημα ο Κωνσταντέλιας-Τα πλεονεκτήματα του Άρη ενόψει τελικού»

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον τελικό Κυπέλλου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον οποίο χαρακτήρισε κόσμημα.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μακάρι να έρθει και το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, γιατί αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο στον Λευκό Πύργο. Για τον Ηρακλή θα είναι καλή επιλογή ο Παράσχος, αλλά θα πρέπει να δει τις προϋποθέσεις, με τη νέα τάξη πραγμάτων. Θα είναι καλή απόφαση και για τον ίδιο να έρθει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ηρακλής» είπε αρχικά.

Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ σχολίασε: «Το φίνις που κάνει ο ΠΑΟΚ του δίνει το πρωτάθλημα. Μετά την Λαμία υπήρχαν μαύρα σύννεφα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και μπόρεσε να το διαχειριστεί. Είχε μεγάλο πλεονέκτημα, όπως και ΑΕΚ, ότι είχαν τους ίδιους προπονητές, που ξέρουν καλά την ομάδα, ήξεραν καλά τι θα πάρουν από τους παίκτες. Το κατέκτησε δίκαια ο ΠΑΟΚ».

Τόνισε ότι: «Ο Κωνσταντέλιας είναι μεγάλος παίκτης, κόσμημα και πρέπει να προφυλαχθεί. Έκανε την διαφορά και ήταν το... κερασάκι στην τούρτα. Για μένα, επιβάλλεται για μία χρονιά ακόμη να μείνουν στον ΠΑΟΚ τόσο ο Κωνσταντέλιας, όσο και ο Κουλιεράκης. Αν και στο ποδόσφαιρο πρέπει να αρπάζεις την ευκαιρία όταν σου έρχεται θα είναι καλό και για την εθνική ομάδα να παραμείνουν. Εξάλλου θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί».

Για τον τελικό Κυπέλλου σχολίασε: «Το σκεπτικό είναι να έχουν κοντά τις γραμμές, να είμαι δεμένος, γιατί μπορεί η νύχτα να είναι μεγάλη, με παράταση. Νομίζω θα μπουν για να κοντρολάρουν το ματς και κάποια στιγμή κάποιος θα ρισκάρει. Έχει ένα πλεονέκτημα ο Άρης με την εμπειρία του Μάντζιου γιατί έχει ροή και ο Παναθηναϊκός έχει χάσει κάτι με το φορμάρισμα των παικτών. Θα πάει διαβασμένος, όμως, νομίζω με τον Κόντη.

Στο 2-0 με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να γίνει άλλη διαχείριση, αλλά στον τελικό θα είναι αλλιώς. Την αλλαγή με τον Ζέκα δεν θα την κάνει, για παράδειγμα, στον τελικό γιατί θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή. Εχει πλεονεκτήματα ο Άρης, αλλά ο Κόντης ξέρει καλά τον Παναθηναϊκό. Απλά πρέπει να κοντρολάρει λίγο την ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.