Τσιώλης: «Δεν έχει μπει όπως θα έπρεπε ο Κωνσταντέλιας - Ο Άρης όταν βρει χώρο γίνεται επικίνδυνος»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Το σχόλιο του για τα τεκταινόμενα των πέντε πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος έκανε ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για το Άρης - Ολυμπιακός: «Πάντα χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός πάει δεξιά, αριστερά και προσπαθεί να μπει στην περιοχή με σέντρα. Είναι το στυλ παιχνιδιού. Περισσότερο λείπει ο Όρτα που μπορεί να δημιουργήσει. Σαν ομάδα δεν έχει το στυλ αυτό ο Ολυμπιακός, έχει αλλάξει κάτι στη δομή του».

Για Μορόν: «Ο Άρης όταν βρει χώρο γίνεται επικίνδυνος. Ο Μορόν έχει ποιότητα στην περιοχή, θα επανέλθει στα στάνταρ του και θα έχει διάρκεια».

Για Ντιαντί και Μόντσου: «Έχει καταπληκτικά στοιχεία και προσόντα ο Ντιαντί. Ο Μόντσου διαβάζει καλά το παιχνίδι, πάει στο ένας εναντίον ενός αλλά θέλω να τον δω και σε οργανωμένη άμυνα».

Για τα δυο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής: «Πιο θεαματικό θα είναι το ΠΑΟΚ - Άρης γιατί οι δυο ομάδες έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ θα βγει στην επίθεση και θα αφήσει κενούς χώρους, κάτι που θα βοηθήσει τον Άρη. Στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ο καθένας θα προσπαθήσει να καλύψει τα τραύματα του».

Για το ποιος παίκτης ξεχωρίζει: «Δεν έχουμε δει σε καλή ημέρα τον Κωνσταντέλια ακόμη, δεν έχει μπει όπως θα έπρεπε. Πιστεύω θα πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε. Χαίρομαι να τον βλέπω. Μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές θα δούμε ποιος θα ξεχωρίσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.