Τσιώλης: «Δε ζηλεύω, χαίρομαι και μακάρι ο Μονεμβασιώτης να δώσει λάμψη στον Ηρακλή»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Η παρουσία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη δίνει προοπτική και δυναμική στον Ηρακλή για τη νέα του προσπάθεια στη Super League 2, αλλά και γενικότερα για την επιστροφή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σάκης Τσιώλης εξέφρασε την ευχή η παρουσία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να οδηγήσει τους «κυανόλευκους» στα γνωστά τους standards.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και το Metropolis 95,5 FM για την παρουσία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή και τη δική του οπτική για τους «κυανόλευκους» όπως τους έζησε την περασμένη σεζόν, ο Σάκης Τσιώλης ευχήθηκε να κάνει βήματα μπροστά ο Ημίθεος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στο Metropolis 95,5 FM.

Ερωτηθείς αν ζηλεύει, με την καλή έννοια, την έλευση Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή: «Πίστεψέ με χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή την ομάδα που είχα την τύχη να περάσω από τον πάγκο της. Χαίρομαι και μακάρι αυτός ο άνθρωπος να δώσει την αίγλη και τη λάμψη στον Ηρακλή για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Όχι απλά δε ζηλεύω, αλλά το χαίρομαι πάρα πολύ. Γι’ αυτό απέρριψα το καλοκαίρι δύο πολύ καλές προτάσεις, που ήξερα τι κυκεώνας έρχεται. Τότε μου είχε πει ο κ. Ευγενίου να τελειώσει το θέμα του χρηματοδότη και μετά να φύγω».

Για το αν περιμένει τηλέφωνο συνεργασίας με τον Ηρακλή: «Υπάρχει ένα ιστορικό πίσω… Όταν ήμουν στον Αστέρα Τρίπολης και ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης μου έκανε πρόταση και δεν την είχα δεχθεί. Δεν είχα κάτι περισσότερο με τον κ. Μονεμβασιώτη. Είχα δεχθεί μια πρόταση για τον Απόλλωνα και είχα πει όχι. Ενδεχομένως να τον ενόχλησε. Δουλεύει με συγκεκριμένους προπονητές ο κ. Μονεμβασιώτης. Τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και με την αξία τους. Του εύχομαι να πετύχει. Όταν ένας ιδιοκτήτης θέλει έναν κόουτς, δεν χρειάζεται να τον ταλαιπωρεί κανένας… Μ’ αυτούς θα συνεχίσει. Μακάρι να το κάνει και να προχωρήσει η ομάδα».

Για την επιστροφή στο Καυτανζόγλειο και το γηπεδικό: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με την αδειοδότηση, πιστεύω ότι ο Ηρακλής δεν θα έχει πρόβλημα. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στο Καυτανζόγλειο, αλλά όχι μ’ ένα γήπεδο που να φυτρώνουν δέντρα. Ήταν παρατημένο το Καυτανζόγλειο, βρίσκαμε ακόντια και σφαίρες. Μας στέρησε τη δυνατότητα να έχουμε τη δύναμη του Ηρακλή, τον κόσμο αυτή η κατάσταση. Μακάρι να γυρίσει τον κόσμο στο Καυτανζόγλειο, είναι η δύναμη της ομάδας. Έχει την οικονομική δυνατότητα ο κ. Μονεμβασιώτης. Στο ποδόσφαιρο για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Παίζει ρόλο η αντίληψη του για την ομάδα που παίρνει και πως να την οργανώσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.