«Τσίμπησε» βαθμό ο ΠΑΣ στο «Γεντί Κουλέ»

Πέτρος Χαριζακλής11 Νοεμβρίου 2023

Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες στη Σούπερ Λιγκ 1, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ένα πολύτιμο βαθμό (1-1) σε μια δύσκολη έδρα όπως το «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ.

Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε στην 12η θέση προσωρινά τους Γιαννιώτες, ενώ ο ΟΦΗ έπιασε τον Αρη στους 14 βαθμούς και την 6η θέση, έχει όμως ματς περισσότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Μαρινάκη να ανοίγει το σκορ στα 35'' .

Στο 14ο λεπτό ο Εραμούσπε έσωσε την ομάδα του με προβολή το σουτ του Ντίκο που είχε περάσει τον Κλέιμαν.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος στόπερ προσπάθησε να ισοφαρίσει για την ομάδα του, με την κεφαλιά του να σταματά στο κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ.

Στο 39' ο Σόρια είχε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του απέκρουσε με τα πόδια ο Μπάουμαν.

Η πίεση του ΠΑΣ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51ο λεπτό ο Μπάλαν και ο Τζίμας έχασαν διπλή ευκαιρία για να έρθει το 1-1.

Στο 67ο λεπτό ο Παμλίδης με καρφωτή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Μπάουμαν, όμως ο τερματοφύλακας των Κρητικών απέκρουσε ενστικτωδώς.

Ο ΠΑΣ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να νικήσει τον Μπάουμαν. Ο Σόρια έκανε το γύρισμα στον Τζίμα, εκείνος έπιασε το σουτ αλλά ο Μπάουμαν είχε και πάλι όχι.

Τελικά το γκολ της ισοφάρισης για τον ΠΑΣ ήρθε στο 86ο λεπτό. Ο Σόρια έκανε τη σέντρα, ο Εραμούσπε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (90' Γιαννούλης), Μαρινάκης (71' Λάρσον), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα, Ντίκο (61' Νέιρα), Φελίπε.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46' Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.