Τσίκος: «Μάθημα το ματς με Νορβηγία, εστιάζουμε στην Ισπανία»

Παναγιώτα Χαλκιά06 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΑΛΚΙΑ

Μάθημα έγινε στην Εθνική Νέων το παιχνίδι με τη Νορβηγία σύμφωνα με όσα είπε ο Ζήσης Τσίκος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με την Ισπανία. Ο 19χρονος μέσος υποστήριξε ίτι οι διεθνείς εντόπισαν τα λάθη τους, άφησαν πίσω τους το παιχνίδι αυτό και επικεντρώνονται στο ματς με την Ισπανία.

«Είναι μια όμορφη εμπειρία το Euro. Χαίρομαι που βρισκόμαστε εδώ. Όταν έμαθα ότι είμαι στις επιλογές χάρηκα τόσο πολύ και το είπα παντού, σε φίλους, συγγενείς και γονείς. Χάρηκαν τόσο πολύ. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι με τους Νορβηγούς. Μέσα από τα παιχνίδια μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις. Ηττηθήκαμε από τη Νορβηγία και ήταν δύσκολο για εμάς. 

Εντοπίσαμε τα λάθη που κάναμε και θα το δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Ηταν ένα μάθημα για εμάς αυτή η ήττα, μάθαμε όμως από τα λάθη μας. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας εμψύχωσε και μας έδωσε κίνητρο να μπούμε μέσα και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Βοήθησαν και οι αλλαγές που έκανε. Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό και εστιάζουμε την προσοχή μας στην Ισπανία. 

Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Θα τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.