Τσίκινης για Σλοβένο ρέφερι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο διαιτητής πρέπει να φεύγει τελευταίος...»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Για τα παράπονα της ΑΕΚ στη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Μπάμπα και τις δηλώσεις του Μάσιμο Ντονάτι μετά την ήττα της Καλλιθέας από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο τηλεκριτικός διαιτησίας, Ηρακλής Τσίκινης.  

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ένταση μετά τη λήξη του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ρόλος του διαιτητή: «Μπορούσε να παρέμβει ο διαιτητής μετά τα όσα ακολούθησαν με τη λήξη του αγώνα και να μοιράσει κάρτες. Ο διαιτητής πρέπει να φεύγει τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο κι όχι πρώτος. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Σλοβένος ρέφερι δεν είχε συμμετοχή στη διαμόρφωση του σκορ και στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ δεν υπάρχει, όπως και η φάση του Πήλιου με τον Κεντζιόρα είναι ξεκάθαρα μαζεμένο το χέρι του αμυντικού των γηπεδούχων και σωστά δεν δόθηκε κάτι».

Για τα παράπονα του Ντονάτι στο ματς με τον Άρη: «Και εκεί δεν είχαμε κάτι μεμπτό. Πολλές φορές οι προπονητές ψάχνουν δικαιολογίες και τα ρίχνουν στη διαιτησία. Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Καλλιθέας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη τον αδικούν».

Για το αν θα έχουμε Έλληνα ή ξένο διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι θα είναι Έλληνας, αλλά επειδή είναι έξυπνος ο Λανουά θα βάλει ξένο στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.