Τσίκινης: «Εκτός πραγματικότητας ο Λανουά, να σταματήσει την τηλεκριτική»!

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Για την ερμηνεία του Στεφάν Λανουά στη φάση του γκολ του Τσάλοφ στο Βόλος-ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ο πρώην διαιτητής χαρακτήρισε «εκτός πραγματικότητας» τον Γάλλο αρχιδιαιτητή, καλώντας τον «να σταματήσει την τηλεκριτική»!

«Επίθεση» στον Στεφάν Λανουά και τα λεγόμενά του εξαπέλυσε ο Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστήριξε πως ο Γάλλος αρχιδιαιτητής ανάλυσε λάθος τη φάση που ο Τσαλοφ σκόραρε στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ερμηνεία που έδωσε ο Λανουά στο γκολ του Τσάλοφ: «Μας τα μπερδεύει ο Λανουά… Έχει τελείως άδικο για τη φάση αυτή. Ερμηνεύει… χωρίς να ερμηνεύει τον κανονισμό. Το κάνει με τη δική του λογική. Μετράει πάρα πολύ η απόσταση στη συγκεκριμένη φάση. Η απόσταση από τον τερματοφύλακα είναι μεγάλη. Ο παίκτης είναι σε κανονική απόσταση, μακριά από το οπτικό του πεδίο και σηκώνει το πόδι. Προς τι η αντικανονικότητα κ. Λανουά; Κάνει πολύ μεγάλο λάθος στο πως αναλύει τη φάση».

Για το τι να πιστέψει ένας φίλαθλος μετά από όσα είπε ο Λανουά: «Να σταματήσει να κάνει τηλεκριτική, είναι εκτός πραγματικότητας ο Λανουά. Λέει τον κανονισμό, χωρίς να αναλύει τη φάση. Δεν είναι… copy paste όλα. Το μυστικό είναι η απόσταση του επιθετικού από τον τερματοφύλακα. Τον πληρώνουμε για να κάνει καλύτερους τους διαιτητές, όχι α λα Κλάτενμπεργκ να αναλύει τις φάσεις όπως νομίζει ο ίδιος».

Για τη στάση του κόσμου που βλέπει κατά καιρούς και τους κριτικούς διαιτησίας να διαφωνούν: «Είναι γεγονός πως και οι τηλεκριτικοί δε συμφωνούμε πάντοτε. Είναι όμως επί της κρίσης του διαιτητή η διαφωνία μας. Εδώ μιλάμε για τον κανονισμό. Πάνω στον κανονισμό δεν μπορούμε να λέμε άλλα. Να πιστεύουμε στα αυτιά και στα μάτια μας. Πλέον ο κόσμος γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο για να κρίνει, εκτός από τις περίπλοκες φάσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.