«Ο διαιτητής του Άρης-ΠΑΟΚ δεν ανέχεται το σκληρό παιχνίδι»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2024

Για τον Δανό διαιτητή, Σάντι Πούτρος, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο σύμβουλος διαιτησίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο, Ηρακλής Τσίκινης.

«Εχει παίξει δύο σημαντικά παιχνίδια στην Κύπρο. Είναι καλός και αυστηρός, κάνει χρήση της κάρτας. Σε ένα ματς είχε δείξει 11 κίτρινες. Δεν δέχεται την διαμαρτυρία, ούτε το σκληρό μαρκάρισμα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει καλό προφίλ. Έχει παίξει πολλά παιχνίδια και στην Κύπρο και σε άλλες ομοσπονδίες και έχει εμπειρία. Αν πάει το ματς στην δύναμη θα δούμε κάρτες. Γενικά δεν ασχολήθηκα με τις διαιτησίες του, απλώς, στο ματς με τις κάρτες σχολιάσαμε κάποιες κάρτες, όχι για την εφαρμογή κανονισμών.

Αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί, αλλά δεν θα διστάσει να το διακόψει για πειθαρχικό παράπτωμα. Στην Κύπρο έχουμε συνδυασμό, Κύπριο και στο VAR ξένο ή το αντίθετο».

Τέλος, ανέφερε: «Στο ματς της Τρίπολης, σε εκείνη την φάση, με το αμυντικό φάουλ που έγινε επιθετικό, ο Ευαγγέλου είναι θέμα τι έδειξε. Υπήρχε, επίσης, κακή χρήση του οφσάιντ. Είναι εντολή ότι επιβάλλεται οι βοηθοί να αφήνουν τον αγώνα» ενώ για τον ρέφερι του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, τον Μαρέφκα, τόνισε: «Είναι κυκλοθυμικός. Είναι ικανός να τινάξει ένα ματς στον αέρα, αλλά και να κάνει ρεσιτάλ διαιτησίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.