Τσερνίσοφ: «Πολύ καλός παίκτης και εκτελεστής ο Τσάλοφ, τελείως διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από τη Ρωσία»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2024

Για τη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Φέντορ Τσάλοφ και τα χαρακτηριστικά του διεθνή Ρώσου επιθετικού, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, Αντρέι Τσερνίσοφ. 

«Ήμουν στη δεύτερη κατηγορία της Ινδίας και πανηγύρισα το Πρωτάθλημα και τώρα είμαι σε διακοπές. Παραμένω στην ομάδα της Ινδίας, καθώς έχουμε ένα καλό πρότζεκτ σε βάθος πενταετίας και τώρα θα το εφαρμόσουμε στην πρώτη κατηγορί».

Για την μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Τσάλοφ: «Η μεταγραφή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ είναι από τα πρώτα νέα στη Ρωσία. Ο Τσάλοφ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, σε πολύ καλή ηλικία, είναι διεθνής, έχει εμπειρία από την Ευρώπη καθώς είχε αγωνιστεί στη Βασιλεία και είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για τα χαρακτηριστικά του Τσάλοφ: 

«Δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός παίκτης, όμως είναι ταχύς, επικίνδυνος μέσα στην περιοχή, εκτελεστής και γενικά έχει πολύ καλά στοιχεία και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, είναι ποιοτικός, αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να κουμπώσει και να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Πάντα αυτό είναι ένα ζήτημα για τους παίκτες. Η Ελλάδα έχει υπέροχη ζωή, αλλά το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό στη Ρωσία γιατί πλέον οι ομάδες παίζουν ένα άλλο στυλ λόγω του αποκλεισμού των ομάδων τους από την Ευρώπη. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Τσάλοφ και πιστεύω ότι η θητεία του στον ΠΑΟΚ θα πάει πάρα πολύ καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.