Τσερνίσοφ: «Πειθαρχημένος ο Οζντόεφ - Συζητείται η επιστροφή στην Εθνική»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ και το «ασπρόμαυρο» παρελθόν μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής, Αντρέι Τσερνίσοφ, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Μιλώντας για τον Οζντόεφ, είπε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ήταν από τους καλύτερους στην Τουρκία. Δεν έχω εικόνα για τώρα. Είναι ένας παίκτης που είναι προβεβλημένος, μετρά πολλές συμμετοχές στη Ρωσία, έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ και δεν χρειάζονται συστάσεις. Δεν έχουμε προσωπική σχέση, έχουμε κοινούς φίλους. Είναι επαγγελματίας και πειθαρχημένος. Μπορεί να δώσει πράγματα στον ΠΑΟΚ. Το γκολ δεν είναι το δυνατό του σημείο αν και στη Ρωσία είχε σκοράρει κάποια γκολ από μεγάλη απόσταση. Η βασική του ευθύνη είναι το πώς θα αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του και το πώς θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις. Είναι για τους παίκτες που πρέπει να παίζει στην εθνική ομάδα. Τον τελευταίο καιρό συζητιέται η επιστροφή του».

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ήρθα σε μια κακή περίοδο στον ΠΑΟΚ αλλάξαμε δυο προπονητές, δυο προέδρους. Είχα καλούς παίκτες αλλά πολλά οικονομικά προβλήματα. Έχω καλές εικόνες από τη Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάθε φορά με έκαναν να αγωνιστώ δίνοντας ό,τι μπορούσα. Ήταν ένα κακό timing». 

Για τον Σουλεϊμάνοφ του Άρη είπε: «Δεν τον γνωρίζω τον παίκτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.