Τσέφεριν: «Έφυγε από τη ζωή ο Τζορτζ Μπάλντοκ, είναι μια μαύρη μέρα»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ κάνοντας λόγο για «μαύρη μέρα».

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, έχει σοκάρει το πανελλήνιο, την ποδοσφαιρική Ευρώπη και πάνω απ’ όλα την οικογένειά του που έχει επιβεβαιώσει την είδηση με μια σύντομη ανακοίνωση στην οποία σημείωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια, είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, που βρίσκεται στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ECA, δήλωσε για τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ:

«Το βράδυ, ένας νέος παίκτης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή. Ήταν παίκτης της εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Αν ένα νέο άτομο πεθαίνει, είναι μια μαύρη μέρα. Κι αυτή τη μέρα, πρέπει να θυμίσουμε στον εαυτό μας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Σήμερα είσαι, αύριο μπορεί να έχεις φύγει. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη, στην Ελλάδα και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.