Τσάτουμας: «Στο τέλος κερδίζει πάντα ο Μίλτος»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2023

Για την εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης μίλησε ο Λούης Τσάτουμας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Χαίρεται όλη η Ελλάδα με τις επιτυχίες του. Το παιδί έχει καταρρίψει ότι υπάρχει μέχρι τώρα στον πλανήτη και έχει πάρει όλα τα χρυσά. Είναι τόσο μικρό το δικό πανελλήνιο ρεκόρ μπροστά σε όσα έχει πετύχει. Έχει τρομερό έλεγχο στη φόρα και την ταχύτητα του. Μπορεί με κλειστά μάτια να σου κάνει έγκυρο άλμα. Στο τελευταίο άλμα, κάπου ίσως ξέχασε να προσγειωθεί. Τον πήρε λίγο αριστερά και κατέβηκαν τα πόδια πιο γρήγορα. 

Ήταν ο πιο δυνατός τελικός και προκριματικός. Ο Τζαμαϊκανός είναι παντοδύναμος και έκανε τα ίδια άλματα με τον Μίλτο αλλά στο τέλος πάντα κερδίζει ο Μίλτος. Είναι ο κορυφαίος και τα επόμενα δύο τρία χρόνια θα αποδείξει ότι είναι λίγο αυτό που έχει κάνει μέχρι τώρα. Στον Μίλτο δεν είναι τίποτα τυχαίο. Έχει δύναμη ψυχής, δουλειάς και σκληρής προπόνησης. Είναι εκτελεστής και το εκτελεί. Οι επιτυχίες του είναι σερί, οι επιδόσεις του είναι μεγάλες. Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.