Τσατάλης για τους βανδαλισμούς στην OPAP Arena: «Η ΑΕΚ δεν διακίνησε τίποτα»

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Καμία πρόθεση να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να δημιουργήσει εντυπώσεις δεν είχε η ΑΕΚ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Ένωσης, Τάσος Τσατάλης, τονίζοντας ότι όσοι βρέθηκαν στην OPAP ARENA διέρρευσαν φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς. 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τάσος Τσατάλης στο Facebook: Για να βάλουμε κάποια πραγματα στην θέση τους... Η ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθει με το να αναδειξει οτιδήποτε από το χθεσινό ματς στο γήπεδο μας. Δεν έχει προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί οτιδήποτε για δημιουργία εντυπώσεων. Ούτε έχει επιχειρήσει να δώσει υπερβολική διάσταση στις επιπτώσεις κάποιων συμπεριφορών. Βασικά δεν έχουμε επιχειρησει τίποτα απολύτως για οτιδήποτε σε επίπεδο εντυπώσεων για το χθεσινό βράδυ στην Φιλαδέλφεια. Εκτός από την ανάδειξη της δικής μας θετικής συνεισφοράς.

Οτιδήποτε έχει δει το φως της δημοσιότητας κι έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια για χθες βράδυ, έχει προκύψει δυστυχώς από δημοσιεύσεις των ιδίων των αρνητικών πρωταγωνιστών. Πριν την έναρξη και μετά το ματς. Οτιδηποτε έχει σχολιαστεί αρνητικά βασίζεται αποκλειστικά σε οπτικό υλικό που ανάρτησαν οι ίδιοι. Η ΑΕΚ δεν έχει διακινήσει απολύτως τίποτα.

Από κει και πέρα όταν εμείς έχουμε εμφανιστεί κάθετοι στην αντιμετώπιση ασχημων συμπεριφορών από δικούς μας οπαδούς στο γήπεδο μας κι όχι χωρίς κόστος σε ότι αφορά το εντός μας, είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε το ίδιο και για εκείνους τους οποίους είδαμε έκπληκτοι να βγαίνουν παρέλαση με καθίσματα από την OPAP Arena στα χέρια ως τρόπαια. Αυτό αφορούσε και η μοναδική μας τοποθέτηση για το ζήτημα. Τα συγκεκριμένα περιστατικά που εμπίπτουν μάλιστα και σε συγκεκριμένες προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας. Τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Έχουμε ανεβάσει πρώτα απ όλα τον πήχη τόσο ψηλά όσο δεν πάει στην προσδοκία και την απαίτηση για την συμπεριφορά εμάς των ιδιων στο Σπίτι Μας. Αυτονόητα το ίδιο ισχύει γενικώς για τα ματς που φιλοξενεί το καλύτερο γήπεδο της χώρας, άσχετα με το ποιες ομάδες τυχαίνει να αγωνίζονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.