Τσαρδακλής: «Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, οι καλύτερες στιγμές έρχονται»

Metrosport Team09 Απριλίου 2024


Στην πέμπτη θέση της Α1 τερμάτισε ο Παύλος Μελάς σε μια χρονιά που έδειξε ότι μπορούσε πολλά περισσότερα.

 Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τσαρδακλής έκανε έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου επισημαίνοντας ότι οι καλύτερες στιγμές έρχονται. Αναλυτικά:

Η πέμπτη θέση είναι αξιόλογη, μας αφήνει όμως μια πικρία και μια στενοχώρια, γιατί θα μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω, άλλωστε μέσα στην χρονιά το είχαμε αποδείξει και με το παραπάνω.

Ότι όμως τελειώνει, αρχίζει ξανά. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε περισσότερο για το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογό μας. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Χρήστο Τεντόγλου, στον βοηθό προπονητή Νίκο Δέδε, στον στον προπονητή τερματοφυλάκων μας Γιώργο Κεχαγιά που οδήγησαν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά μας στους αγώνες και ακόμη στους φροντιστές μας Νικόλαο Πουλαδάκη και Μωυσή Μυριανίδη, τον γενικό αρχηγό Σάββα Δαμιανίδη και όλη τη διοίκηση που στάθηκε στο πλευρό μου και με στήριξαν μέχρι τέλους, αλλά και στον Τάσο Μυλωνά που χωρίς δισταγμό μας πρόσφερε απλόχερα την βοήθειά του, πέρα από την βροντερή φωνή του που έδινε το σύνθημα στην έναρξη κάθε παιχνιδιού "ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ όμως οφείλω στα παιδιά που μάτωσαν για την φανέλα της ομάδας μας. Μπορεί ευτυχώς ελάχιστες φορές να γκρίνιαζα, αλλά σε γενικές γραμμές βλέποντας όλη την χρονιά δεν μπορώ παρά να πω συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και για τις χαρές που μας έδωσαν

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φιλάθλους μας. Μακάρι να είχαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών φιλάθλους σαν τους δικούς μας που στήριζαν την ομάδα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλω τη νέα χρονιά να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί οι Σταυρουπολίτες και όχι μόνο, πιο πολύ την ομάδα μας, πιο μαζικά. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας.

«Τεράστια τιμή»

Ο Γιώργος Τσαρδακλής για την παρουσία του στον σύλλογο τονίζει: «Συμπληρώνω φέτος 15 χρόνια στην οικογένεια του ΑΟ Παύλου Μελά. Ήρθα σαν απλός γιατρός το 2009 και έφτασα το 2024 να κλείνω οχτώ χρόνια πρόεδρος και φανατικός φίλαθλος του πολύ μεγάλου αυτού σωματείου. Τεράστια τιμή. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο επίπεδο την ομάδα και να φέρουμε επιτυχίες στον σύλλογο ανάλογες της ιστορίας του. Οι καλύτερες στιγμές έρχονται. Καλή μας δύναμη. FORZA ΠΑΥΛΟΜΕΛΑΡΑ ΜΟΥ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.