Τσαρδακλής: Μάρτυρες μιας πολύ κακής απόφασης

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παύλος Μελάς έχασε από τον Θερμαικό Θέρμης και αποκλείστηκε από τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ ενώ με 1-0 είχε χάσει και στο πρώτο παιχνίδι.
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τσαρδακλής ανέφερε:
Σήμερα δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας πολύ κακής απόφασης από ένα έμπειρο κατά τα άλλα επόπτη, που με την απόφασή του (άδικη 100%) να ακυρώσει καθαρό γκολ της ομάδας μας έκρινε την πρόκριση. Παρά τα ανθρώπινα λάθη του πρώτου παιχνιδιού και παρά τις διαμαρτυρίες μας, ακολούθησε η τελική μαχαιριά από τον επόπτη σήμερα.
Δεν πέρασε στον τελικό η καλύτερη ομάδα από αυτό το ζευγάρι και αυτό είναι παραδεκτό απ' όλους όσους ήταν στα δύο παιχνίδια. Σαν Διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον προπονητή και τους παίκτες μας καθώς έδωσαν και την ψυχή τους για την φανέλα του "Στρατηγού" και στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών και δεν φάνηκε η διαφορά κατηγορίας των ομάδων! Επίσης θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα μας στην Θέρμη και πίστεψαν στην ανατροπή. Τιμωρούνται μόνο οι παράγοντες που βάζουν τα λεφτά τους και την ψυχή τους και οι διαιτητές μένουν στο απυρόβλητο και την ατιμωρησία!
Θα σταλεί προς την επιτροπή διαιτησίας αίτημα να εξαιρεθεί ο κύριος Φράγιος για πάντα από τα παιχνίδια του ΑΟ Παύλου Μελά.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το φίλο σωματείο του Θερμαϊκού Θέρμης για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή τύχη στον τελικό και γρήγορη σωτηρία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.