Τσάνταλης για Πολυδένδρι: «Εντονα συναισθήματα χαράς και λύπης»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2023

Ο Ποντιακός Πολυδενδρίου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία μετά από 11 χρόνια. Ο επιθετικός του συλλόγου, Γιάννης Τσάνταλης που συνέβαλλε τα μέγιστα με τα 15 του γκολ για την επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία, επισήμανε στις δηλώσεις του:

«Ηταν μια χρονιά με έντονα συναισθήματα και χαράς αλλά και λύπης. Η άνοδος δεν θα πω ότι κρίθηκε σε κάποιο ματς. Πιστεύω ότι οφείλεται στην ομοιογένεια της ομάδας καθώς οι περισσότεροι παίκτες είμαστε έξι χρόνια μαζί», τονίζει αρχικά και συνεχίζει ο Τσάνταλης:

«Το γκολ που θυμάμαι περισσότερο είναι αυτό που έβαλα μέσα στην έδρα μας με αντίπαλο την Αστραπή Μεσαίου. Ηταν μια σημαντική νίκη με μια από τις καλύτερες ομάδες του 1ου γύρου. 

Οσο για τη στιγμή της σεζόν που με στιγμάτισε περισσότερο να μην το κρύβουμε είναι τη στιγμή που έβαλε το Κολχικό στις καθυστερήσεις το γκολ μέσα στις Πέντε Βρύσες και αυτόματα χάσαμε το Πρωτάθλημα. Ηταν η πιο στενόχωρη ποδοσφαιρική στιγμή που ζήσαμε. Το κρυφό κλειδί για την επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ένας άνθρωπος από πίσω που δεν θέλει να εμφανίζεται που μας έχει κρατήσει δεμένους τόσα χρόνια κι ας τον κράζουμε κάποιες στιγμές».

Γιόρτασαν την επιτυχία στο Πολυδένδρι

Υπέροχη βραδιά στήθηκε στο Πολυδένδρι για την επιστροφή του Ποντιακού στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Το χάρηκε όλο το Πολυδένδρι, το γλέντησαν οι ποδοσφαιριστές και το ευχαριστήθηκε όλη η ομάδα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ της ομάδας σε όλους του επίσημους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στην φιέστα ανόδου. «Αξιοι οι ποδοσφαιριστές μας που μας χάρισαν μια βραδιά που θα την θυμόμαστε για πάντα! Ποντιακός Πολυδενδρίου, μια ομάδα, μια παρέα», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.